MArian

Welkom

Mijn naam is Marian Slomp, 37 jaar en ik woon samen met Jeroen in Zuidwolde, op steenworp van het levendige Groningen.

Naast mijn eigen coach praktijk ben ik ook teammanager en projectleider leefstijlcoaching bij een grote zorgorganisatie in Groningen. Dit doe ik ook met veel plezier. Afgelopen jaren is voor mij een zoektocht geweest naar een leuke baan met uitdaging. In mijn werk heb ik wel mijn hoogte en dieptepunten meegemaakt. Voor mij was dat ook een hele leerzame periode waarin ik vooral mezelf heb leren kennen.  In deze periode heb ik ook coaching gehad en dit heb ik als zeer waardevol ervaren.

Ik ben gek op reizen en ik ga graag naar landen waar ik nog niet ben geweest. Helaas ging onze laatste reis naar Indonesië niet door. Wel blijf ik dromen van mooie reizen om andere culturen te ontdekken en de prachtige natuur om in te wandelen.

In het weekend ga ik graag fietsen, op de mtb in het bos of op de racefiets. Tot zo’n 5 jaar geleden voetbalde ik graag, samen met vriendinnen een balletje trappen en de gezelligheid eromheen. Daarnaast vind ik het ook leuk om nieuwe dingen uit te proberen en ik zit nu op boksen. 

Je kan me ook omschrijven als positief, altijd in voor plezier, sta niet graag op de voorgrond, hou van een uitdaging en drink graag een biertje in het weekend.

Beroepsorganisatie

 

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ik ben daarom aangesloten bij de NOBCO, Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

 

Opleidingen & Trainingen

 

2022              Persoonlijke effectiviteit in verandering

2018 – 2019   Professioneel coachen
2017               Inzicht in invloed
2016               Project Management
2007 -2010   Bedrijfskunde